HTML

Google Maps betűk

2010.06.16. 19:38 :: cosmopolita

Szeretek esténkét kivilágított ablakokon át belesni mások életébe. Sokszor nem látni mást, csak egy kis részt a falból, egy könyvespolccsücsköt, egy csillárt, vagy egy ember árnyékát, aki nem is sejti, hogy valaki az utcán épp azt figyeli, hogy ő a hátát vakarja.

Talán ezért szeretek hosszú értelmetlen órákat eltölteni a Google Earth-el is, és csak nézelődni, nézelődni. Olyan tájak olyan épületeit vizslatni, ahová valószínűleg sosem jutok el. Felülről benézni a kertekbe, azon töprengeni, vajon kik élhetnek ezekben a házakban, jól kijönnek-e a szomszéddal, akiknek teniszpályájuk is van a medence mellett.

Egy Rhett Dashwood nevű ausztrál férfi is elég sok időt tölthetett a Google Maps előtt, mire felfedezte azon az angol ABC összes betűjét (26) kirajzoló természeti képződményt és épületet. Ráadásul - a fránya "Y" kivételével - mindet Ausztrália Viktória nevű tartományában.

A képre kattintva nézhetitek meg a "betűket" a Google Mapsen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: google earth google maps rhett dashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmopolita.blog.hu/api/trackback/id/tr352087074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása